Announcement Announcement

No announcement yet.
X
  • Time
  • Show
new posts

  • Zar Etkinliği

    Click image for larger version

Name:	L2RW_F_banner_02_TR.jpg
Views:	25
Size:	40.9 KB
ID:	28814

    Merhaba Maceracılar!

    Mayıs ayı güncellemesini yeni zar etkinliği ile kutlayın! Oyun oynarken Zar Puanları toplayarak harika ödüller kazanabilirsiniz.

    Ayrıntılı bilgi için lütfen aşağıdakileri inceleyiniz!

    Etkinlik süresi:
    - 02/05 01:00 – 09/05 01:00 (PDT)
    - 02/05 04:00 - 09/05 04:00 (EDT)
    - 02/05 08:00 - 09/05 08:00 (GMT)
    - 02/05 18:00 - 09/05 18:00 (AEST)


    Zar Puanları Nasıl Elde Edilir
    *Koşullar yerine getirildiğinde Zar Puanları Posta Kutunuza gönderilir.

    Click image for larger version

Name:	wqwqqqqqqqqqqqq.PNG
Views:	1
Size:	2.8 KB
ID:	28810

    Kur Tamamlama Ödülü

    *Kur Tamamlama Ödülleri Karakter Posta Kutusuna gönderilir.
    *Toplamda 15 tur tamamlama ödülü alınabilir.


    Click image for larger version

Name:	wwwwwwwwwww.PNG
Views:	1
Size:	8.4 KB
ID:	28811


    Etkinliğe Nereden Erişilir

    [Menü - Etkinlik - Etkinlik] üzerinden Zar Etkinliğine erişebilirsiniz.

    Click image for larger version

Name:	1 (4).png
Views:	3
Size:	785.7 KB
ID:	28812

    Teşekkür ederiz.
    CM Niah

    Click image for larger version

Name:	L2RW_F_banner_10.jpg
Views:	736
Size:	36.9 KB
ID:	28813
Working...
X